The law department at KNU made a scientific visit to Kurdistan parliament
  • 21-11-2021

The law department at KNU made a scientific visit to Kurdistan parliament

On Sunday ,21/11/2021, the law department in College of Law at Knowledge University made a scientific visit to Kurdistan parliament accompanied by lecturers(Mr. Hamad Kareem Hamad and Mrs.Hind Abdul Ameer alush) In the law department - law college - KNU with second stage students in the law department who were welcomed by the reception (welcoming)staff and Protocol and the Relations Department of the Kurdistan Parliament. and the libraries and halls of the Kurdistan Parliament were visited and have been showed to students,  Then lecturers and students were welcomed by Dr. Hemn Hawrami, the vice president of Kurdistan parliament In a meeting, he explained to students a summary of the parliamentary work and the procedures, ways and stages of enacting the law practically , and then answered the students questions.

ڕۆژی یەک شەممە ڕێكەوتی (٢١/١١/٢٠٢١)، بەشی یاسا لە كۆلێژی یاساى زانکۆى نۆڵج سەردانێکى زانستیان ئەنجامدا بۆ پەلەمانى کوردستان بە یاوەرى مامۆستایان (م. حمد کریم حمد -  م.هند عبدالامیر علوش ) لە بەشى یاساکۆلێژى یاسازانکۆى نۆڵج لە گەڵ قوتابیانى قۆناغى دووەمى بەشى یاسا کە تێدا لە لایەن ستافى پێشوازى و پرۆتۆکۆل و بەشى پەیوەندیەکانى پەرلەمانى کودستان پێشوازیان لێکرا. وە سەردانى کتێبخانەو هۆڵى دانیشتنەکانى پەرلەمانى کوردستان کرا و پیشانى قوتابیان درا،  پاشان مامۆستایان و قوتابیان پێشوازى کران لە لایەن بەڕێز(د. هێمن هەورامى) جێگرى سەرۆکى پەرلەمانى کوردستان لە دانیشتنێک دا بەڕێزیان کورتەیەکى لە سەر کارى پەرلەمانى و ڕێکارو ڕێگاو قۆناغەکانى دەرچواندنى یاساى لە ڕووى کرداریەوە بۆ قوتابیان ڕوون کردەوەو پاشان وەڵامى پرسیارى قوتابیان درایەوە.

قام قسم القانون في كلية القانون في جامعة نولج , يوم الأحد المصادف 21/11/2021  بزيارة علمية الى البرلمان الكردستاني بمرافقة  الاساتذة (السيد حمد كريم حمد والسيدة هند عبدالأمير علوش)  في قسم القانون - كلية القانون- جامعة نولج  مع طلاب المرحلة الثانية في قسم القانون الذين تم ترحيب بهم من قبل هيئة الاستقبال (الترحيب) والبروتوكول و قسم العلاقات في برلمان كردستان. و تمت زيارة مكتبات و قاعات برلمان كردستان و تم عرضها على الطلاب،  ثم استقبل الدكتور هيمن هورامي، نائب رئيس برلمان كردستان، الاساتذة والطلاب في اجتماع، وشرح للطلاب ملخصا للعمل البرلماني وإجراءات وطرق ومراحل سن القانون عمليا، ثم أجاب على أسئلة الطلاب.