A delegation from The TIU visited KNU
  • 24-01-2022

A delegation from The TIU visited KNU

On Monday 24/1/2022, the Tishk International University Chair of Trustees , Dr. Idris Hadi Saleh, accompanied by Vice President of TIU for Academic Affairs, Dr. Mehmet Özdemir visited the Knowledge University and were warmly welcomed by the university presidency , which included (Asst.Prof.Dr. Kayhan Zrar Ghafoor, the president of Knowledge University, Prof .Dr.Talib Khalil vice president of University for scientific affairs and dean of university colleges).

The purpose of the visit was to congratulate Asst.Prof.Dr. Kayhan Zrar Ghafoor on his inauguration as president of Knowledge University, as well as to strengthen academic relations and cooperation between the two universities through joint scientific work and projects, and to participate in conferences, workshops and various activities.

_________________________

شاندێک لە زانکۆی نێودەوڵەتی تیشک سەردانی زانکۆی نۆڵجیان کرد

ڕۆژی دووشەممە ڕێکەوتی 2022/1/24 سەرۆکی دەستەی ئەمیندارانی زانکۆی نێودەوڵەتی تیشک بەڕێز د.ادریس هادی صالح بە یاوەری یاریدەدەری سەرۆکی زانکۆی نێودەوڵەتی تیشک بۆ کاروباری زانستی بەڕێز د.محمد ئۆزدەمیر سەردانی زانکۆی نۆڵجیان کرد و لە لایەن سەرۆکایەتی زانکۆ پێشوازییەکی گەرمیان لێکرا کە پێکهاتبوون لە بەڕێزان(سەرۆکی زانکۆی نۆڵج بەڕێز د.کیهان زرار غفور ، بەڕێز پ.د.طالب خليل یاریدەدەری سەرۆکی زانکۆ بۆ کاروباری زانستی  و ڕاگری کۆلێژەکانی زانکۆ ).

مەبەستی سەردانەکە بریتی بوو لە پیرۆزبایی کردنی سەرۆکایەتی زانکۆی نێودەوڵەتی تیشک لە بەڕێز د.کیهان زرار غفور بە بۆنەی دەستبەکاربوونی وەک سەرۆکی زانکۆی نۆڵج، هەروەها بۆ  پتەوکردنی پەیوەندی و هەماهەنگییە ئەکادیمییەکانی نێوان هەردوو زانکۆ لەڕێگەی ئەنجامدانی کار و پڕۆژەی زانستی هاوبەش و بەشداریکردن لە کۆنفرانس و وۆرکشۆپ و چالاکییە هەمەجۆرەکان.

_________________________

قام وفد من جامعة تيشك الدولية  بزيارة جامعة نولج

في يوم الاثنين المصادف  24/1/2022، قام رئيس أمناء جامعة تيشك الدولية د.ادريس هادي صالح، بمرافقه نائب رئيس جامعة تيشك الدولية للشؤون الأكاديمية د.محمد أوزدمير، بزيارة جامعة نولج و تم الترحيب بهم من قبل رئاسة الجامعة نولج، والتي شملت (ا.م.د.كيهان زرار غفور، رئيس جامعة نولج، ا.د.طالب خليل نائب رئيس الجامعة للشئون العلمية و عميد الكليات جامعة نولج)

وكان الغرض من الزيارة هو تهنئة ا.م.د.كيهان زرار غفور بمناسبة تنصيبه رئيسا لجامعة نولج، وكذلك لتعزيز العلاقات الأكاديمية والتعاون بين الجامعتين من خلال العمل والمشاريع العلمية المشتركة  و ايظا المشاركة في المؤتمرات وورش العمل والأنشطة المختلفة.