A delegation from Pharmacy College at Knowledge University visited Hiwa Institute
  • 06-02-2022

On Sunday, 06/2/2022, a delegation from Pharmacy College at Knowledge University, consisting of Dr.Tariq Waece Sadeq, head of the Pharmacy Department, Dr.Sahand Hawro Khaleel, and a group of students of the College of Pharmacy, representing the dean of the Pharmacy College and representing all the students of the college, visited Hiwa Institute and were welcomed by the director of Hiwa Institute, Mrs. Nazanin Nashaat.

The purpose of the visit was to deliver the amount of aid to the institute, which was collected by lecturers and students of the College of Pharmacy at The  Symposium And Charity Exhibition Of KNU In International Day Of People With Special Needs on 4/12/2021, to help people with special needs.

شاندێکی کۆلێژی دەرمانسازی لە زانکۆی نۆڵج سەردانی پەیمانگای هیوای نابیستانیان کرد

ڕۆژی یەکشەممە ڕێکەوتی ٠٦/٢/٢٠٢٢ شاندێکی کۆلێژی دەرمانسازی زانکۆی نۆڵج کە پێک هاتبوون لە بەڕێزان د.طارق ويسي سەرۆکی بەشی دەرمانسازی، د. سەهەند هەورۆ  و کۆمەڵێک لە قوتابیانی کۆلێژی دەرمانسازی بەنوێنەرایەتی ڕاگرایەتی کۆلێژی دەرمانسازی و نوێنەرایەیی گشت قوتابیانی کولێژ سەردانی پەیمانگای هیوای نابیستانیان کرد و لەلایەن بەڕێوەبەری پەیمانگای هیوا بەڕێز مامۆستا نازەنین نشأة پێشوازیان لێکرا

مەبەستی سەردانەکە بریتیبوو لە گەیاندنی ئەوبڕە پارە هاوکاریە بە پەیمانگا کە لەلایەن مامۆستایان و قوتابیانی کۆلێژی دەرمانسازی کۆکرابوەوە لە سیمپۆزیۆمی ڕۆژی جیهانی خاوەن پێداویستییە تایبەتیەکان کە لە ڕێکەوتی ٤/١٢/٢٠٢١ لە زانکۆی نۆڵج سازکرا، بۆ هاوکاری کردنی نابیستان و خاوەن پێداویستیە تایبەتیەکان.

_____________________________________

في يوم الأحد المصادف 06/2/2022، قام وفد من كلية الصيدلة في جامعة نولج، مكون من د.طارق ويسي صادق رئيس قسم الصيدلة، و د. سهند هةورو خليل، ومجموعة من طلاب كلية الصيدلة الذين مثلوا عمادة كلية الصيدلة و جميع طلاب الكلية، بزيارة معهد هيوا و تم الترحيب بهم  من قبل السيدة نازنين نشأت, مديرة معهد هيوا

وكان الغرض من الزيارة هو إيصال مبلغ المساعدات إلى المعهد الذي تم جمعه من قبل الاساتذة وطلاب كلية الصيدلة في الندوة والمعرض الخيري لجامعة نولج في اليوم العالمي لذوي الاحتياجات الخاصة في 4/12/2021، لمساعدة ذوي الاحتياجات الخاصة.

Call Us

Registry: +9647503000600